vineri, 30 iulie 2010

haifaiv .INTRO

Deci daca ai implinit deja 12 ani trebuie sa iti faci cont pe hai faiv (hi5.com) ca acum nu mai e nevoie de acordul parintilor. Iti chemi un prieten mai mare la un cico sa iti faca un account pe hai faiv ca e foarte greu, iar apoi trebuie sa-ti faci cateva poze cul. Ti-am pregatit mai jos un tutorial care te va ajuta sa ai un profil smecher.

@Fetele trebuie sa fie atente la toate detaliile:

1. Prima poza care trebuie sa ti-o faci pentru hai faiv: mai intai te machezi, rimel cat cuprinde, o tona de fard, fond de ten si ruj mai mult ca Zavoranca. Imbraca-te cu ce ai tu mai sexy prin casa, obligatoriu un maieoutz. Sa ai claia peste un ochi, sa zica lumea ca esti emo si eventual sa-ti dea un comment cat de tare esti tu. Strange usor cu bratul sanii, sa para si ei mai mari, iar cu cealalta mana ridici aparatul deasupra, il inclini pe la vro 45 de grade fahrenheit si imortalizezi momentul.

2. Poza a doua trebuie sa ti-o faci la ochi…profil hai faiv fara poza la ochi nu e profil de fata. Aici poza o faci simplu, eventual mai bagi si un efect: sepia sau negativ.

3. Pentru poza asta trebuie sa te mai rujezi putin. Da-ti parul de pe ochi, intinde mana ca sa tii camera cat mai departe, fa ochii mici, tuguiaza-ti buzele… si clik!

4. Acum e cazul sa iti chemi o prietena sa te ajute: trebuie sa iti faca un set de poze, daca nu in lenjerie, macar sa iti scoti cat mai mult chilotii tai tanga din blugi ca toti obositii sa saliveze dupa tine. Setul asta de poze trebuie sa fie in pozitii cat mai erotice…la perete…pe covor…asezata invers pe un scaun..cu mainile pe fund…etc

5. Mai cheama un coleg de clasa , iti mai face cateva poze impreuna cu prietena ta de brat, iar apoi roaga-l sa ti le descarce in calculator.

6. Acum pune-l sa iti mai modifice pozele in photoshop, sa le mai dea un efect, sa-ti stearga imperfectiunile…nu ca tu nu te-ai pricepe, dar el stie ce vrea un baiat sa vada ;)

7. Gata! Le-ai uploadat, acum editeaza-ti profilul: te apuci si bagi muzica pe profilist. Ce gasesti tu mai comercial sa placa la tot poporul. Acum trebuie sa te apuci sa scrii. Stiu ca e greu pentru tine, dar nu ai ce face. Scrii acolo la about me:”Sunt o fata ciudata. Nu incerca sa ma intelegi. Am prieteni cu gramada si ii iubesc ca ochii din cap. Sunt o fire deschisa si sunt dispusa sa fac multe lucruri extreme.” La likes scrii asa: Ciocolata amaruie, make-up, culorile tale preferate…Era sa uit! Nu uita sa zici ca iti plac bratarile. La dislikes bagi asa: manelarii(stim ca tu ai o cultura muzicala variata si nu suporti acest zgomot) oamenii falsi(stim ca tu esti sincera si iubitoare) fakerii(stim ca tu ai un stil original si nimeni nu poate contesta asta. Este chiar evident ca nu te-ai luat dupa celelalte campioane care cred ca e cute sa ai 3 floci pe un ochi) mai gasesti tu ce sa scrii aici ca doar nu esti blonda…doar te-ai vopsit sa vada lumea ce rebela esti. La sexual orientation bagi bisexual sa vada lumea ca esti deosebita si dispusa sa te saruti cu tipe. Ca doar stim ca tu crezi ca dragoste nu are varsta, sex, culoare. Stim ca nu arati cu degetu pe strada 2 tipe care se tin de mana. Cam asta e totul. Mai poti baga 2 video-uri cu niste melodii care le-ai vazut la status la una si esti deja tare.

@Pentru tipi treaba e mai simpla:

1. Trebuie sa te ajute un prieten sa iti faci pozele. Astepti sa plece ma-ta cu tac-tu de-acasa sa poti ciordi ochelarii lu ma-ta si geaca de piele al lu tact-u sa vada lumea cum iti curge smecheria prin vene. Iei un borcan de gel (din ala mai ieftin ca tu consumi mult) si il intinzi tot pe par, ai trei variante: ori iti umpli capul cu tepi, ori o creasta pe mijloc cat mai subtire, sau ti-l lingi tot pe spate. Aprinde lumina in camera sa nu zica lumea ca ti-ai pus ochelari de soare pe intuneric. Incrunta-te un pic si strange pumnii. Gata, asta e prima poza! Poti sa mai faci cateva poze asa, in locul gecii de piele sa iti iei o camasa, o lasi descheiata sa ti se vada lantul. Daca nu ai lant, imprumuta! E obligatoriu!

2. Acum ia-ti prietenul, asezati-va la o masa cu multe sticle goale, pune camera pe self-time si ai rezolvat si poza asta. Vezi ca te descurci ;]

3. Iei si niste bani de la monopoly sa faci poza cu ei in mana ca doar tu esti bogat.

4. Iesi pe afara acum si cauta o masina mai tare sau cat de cat tunata sa iti faci poza cu ea. Preferabil sa fie BMW. Apoi incearca si tu in Paint, ca Photoshop e complicat, sa schimbi numarul de inmatriculare cu initialele tale.

5. Daca mergi la mare sau la munte te urci si tu pe un ATV cand ingrijitoru nu se uita si iti faci poze pe el. Ajungi acasa si il chemi din nou pe prietenul tau ca doar trebuie sa uploadezi si pozele. Mai bagi si cateva poze cu reslari si alte 2 cu folbalisti. Gata esti smecher de smecher. Moare gagicile dupe tine.

Acestea fiind zise va doresc inecul in popularitate precum si in smecherie.

2 comentarii:

  1. foarte tare:)) ai putea sa'l intitulezi :"Ghidul pt un hi5 cu multe vizualizari destinat cocalarilor si pitipoancelor"

    RăspundețiȘtergere

aripi larg deschise