marți, 17 august 2010

jayjay

Se zice ca cea mai grea lupta pe care o femeie o da in viata este cu trecutul ei..e foarte adevarat.Uneori te lasi dusa de val..iti aduci aminte..de primul..baiat.de prima dragoste.a fost primul ai fost prima..pe care l-ai iubit cu adevarat pe care a iubit-o din tot sufletul.El cel care-ti aducea fericire in viata,iti colora zilele le facea senine atunci cand era noros,iti aduci aminte cum ti-a zis primul 'te iubesc',ce fluturasi mici si negri aveai in stomac atunci cand vorbeai cu el..iti aduci aminte tot..clipele petrecute impreuna.noptile pierdute la telefon.sau diminetile cand va trezeati imbratisati..si soarele parca nici nu indraznea sa rasara..ca sa nu va deranjeze..revezi totul ca intr-un film..Parca si auzi melodiile'voastre' pe fundal..simti cum o lacrima cade usor pe obrazul tau si iti spui gata nu inceteaza nu te mai gandi la trecut! si nu poti..si incepe o avalansa de amintiri si toate cu el.cu tine.cu voi.care odata erati doi..impreuna dar separat.Incet incet..a 2-a lacrima..a 3- si plangi si te intrebi oare de ce s-a terminat..de ce?pentru ca erati doi copii care crescusera impreuna..nu mult .dar cat a fost a fost destul cat sa va dati seama ca erati facuti unul pentru celalalt..si totusi acele clipe minunate .carora acum le duci dorul.si nu doar acum,au ramas doar amintiri..amintirile sunt un loc de intalnire..eu asa prefer sa cred.
Vise..planuri..promisiuni..juraminte..TOTUL ...au ramas doar ...doar...acolo in inima ta si a lui,chiar daca poate el nu se gandeste atat de des cat tine,fi sigura ,el n-a uitat nimic[nu am putea uite nici dac am vrea!]asa zicea odata..
Te gandesti la el..se zice ca atunci cand ti-e dor de o persoana e posibil ca si ei sa-i fie dor de tine,sau cand te gandesti la ea si ea sa se gandeasca la tine..as vrea sa cred asta..as vrea pentru un moment sa revi.as avea nevoie doar de o zi..o ora s-ti arat ca inca dupa atata timp te iubesc..as lasa totul balta daca s-ar intoarce..as parasi si as da tot pentru el daca ar veni inapoi..si s mai vrea sa pot sa dau timpul inapoi..sa schimb unele greseli facute.dar asta chiar nu se mai poate..Citesti mesaje de la el.gasesti parti din unele convorbiri cu el,care erau mai dragute le slavai,ca sa-ti aduci aminte ...gasesti poze..poza cu voi doi te distruge! te distruge emotional! te doare..simti cum inima ta tipa.striga dupa el..asta inseamna sa crezi ca ti-ai intalnit perechea dar v-ati despartit,asta inseamna sa sti ca de acum inainte vei fi singura si ca toti cei care vor veni vor fi doar in trecere,asta inseamna sa-ti dai seama ca erai prea mica,atunci erai o copila,nu stia ce e dragostea..ati invatat asta impreuna..
Dorul e prea mare..te apasa..vrei sa iesi si nu poti:( vrei sa fi iar asa de fericita cum erai atunci.dar nu se mai poate .nimic.daca nu e el..nu e nimic..[am nimic fara tine..si tot ce e mai frumos in viata mea e doar din vina ta..]..fara tine nu mor..dar nici nu traiesc.
Dar de ce spera?
Cand totul s-a sfarsit atunci erau complet distrusi
Ei se iubeau si totusi se lasau condusi
O vorba,un cuvant de dor ar fii prea mult
Pentru ca el si ea sa aibe inceput
Timpul a trecut de cand ei nu isi mai vorbesc
De-a pururi el si ea nu se mai intalnesc
.

A ramas speranta cenusei stinse..speranta e singura care ma mai face sa cred ca intr-o zi o sa se intoarca.Sa sti ca sunt aceeasi ,tot fata copilaroasa pe care ai lasat-o in urma,cea care-ti duce dorul de nenumarate saptamani.As vrea ca macar o data sa am raspunsul a ceea ce gandesc . Imi fierbe mintea la fel si fel de scenarii , iar asteptarea raspunsurilor este chinuitoare . si uite cum in mintea mea patrunde un intuneric inabusitor . ma pierd in ganaduri si cuvinte .Oare..mai simte ceva pentru mine?oare ma mai iubeste?oare isi mai aduce aminte?oare..acest oare e cumplit de dureros.

Semnat: fata care te iubste si nu te uita cat traieste!..hinata+sasuke..this love will be forever-03.11.2008.[Si toate astea au fost sa fie, el era a ei si ea era a lui. Se iubeau mereu trupeste,
sufleteste si chiar copilareste si nebuneste.]uneori stau si ma gandesc..ce mai faci..daca ti-e bine acolo unde esti...
-una din durerea care ma apasa,despre care nu am sa vorbesc-
Noapte buna celor care ma citesc si nu ma inteleg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aripi larg deschise