marți, 6 iulie 2010

i n c u r a b i l


Daca as putea sa torc fiecare fir de emotie, stii foarte bine ca as face.o. as impleti amintirile noastre exact asa cum m.a invatat mama sa impletesc parul papusilor cand eram mica. cand as termina sfoara sentimentelor, as imbiba.o in mirosul tau si as inchide.o intr.un cufar vechi, cu un lacat mare si rece. nimeni nu ar avea cheia. am stii doar noi cum sa il deschidem; am mangaia fierul ruginit iar el ne.ar recunoaste amprentele.

Peretii zgariati cu mesajele noastre ai cufarului ar mai adaposti si vocile noastre amortite. cand nu mai stii cum sa.ti exprimi sentimentele, mai bine taci, stii ca voi intelege. din amalgamul nostru de idei rostite, as alege.o doar pe cea care se termina in "noapte buna, te iubesc". as pune.o pe repeat la nesfarsit, sa inteleaga si lemnul prostut cat de mult ne iubim.

Peste cutiile cu zambete si eprubetele cu saruturi vitale as arunca cearceaful tau. degetele tale strangeau cutele nevii si simteam cum defapt ma iei de mana. frigul de noiembrie nu mai conta, cand te.ai asezat pe pat un val de electricitate inofensiva mi.a strabutut trupul, incalzindu.ma. distanta de la cer la pamant se pierdea, si aveam senzatia ca te imbratisez printr.o perdea, ca iti aud rasuflarea sacadata undeva in aproapierea timpanului meu. simteam ca esti aici, si asta ti.o jur.


Luati.ma drept o persoana bolnava de dor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

aripi larg deschise